image image image image
Turneja hrvatskog Sinatre Đorđi Peruzović na velikoj turneji po staračkim domovima  
Klapski spektakl “Ne damo te, pismo naša” začinit će najbolji tamburaši Regionalno postaje nacionalno  
NE DAMO TE PISMO NAŠA 2012. Klapski spektakl Ne damo te pismo naša koji je u proteklih šest godina na splitskom stadionu u Poljudu okupio više od 100.000 ljudi, ove godine dobiva pojačanje.    
Trio gušt umisto govorancije izabra dobru pismu, srdele i vino Veliki slavljenički koncert na Starom placu 19. srpnja s početkom u 20.30 sati                  

Trio gušt umisto govorancije izabra dobru pismu, srdele i vino

 

Veliki slavljenički koncert na Starom placu 19. srpnja s početkom u 20.30 sati

Koliko malo ljudima za dobru feštu treba, mrvu dobre volje, koja čašica vina, tri pajere friških srdela, feta kruva i momci iz Trija gušt koji su večeras na splitskoj ribarnici udarili temelje novom poimanju konferencije za novinare.

Umjesto standardnih govorancija Dundo, Rade i Šegva uhvatili su se instrumenata u ruke, i tako uz dobru pismu koja je pod tende vanjskog dijela peškarije namamila silan domaći i strani svit, najavili veliku narodnu feštu, rođendansku proslavu tri desetljeća svoga rada.

Pod radnim naslovom 'Udri brigu na veselje' veselica Tria gušt i njihovih prijatelja Zeke, Jole i Mate Bulića, održat će se 19. srpnja s početkom u 20.30 sati na Starom placu u Splitu, a dirigirat će joj voditeljski duo Vedran Mlikota i Čubi.

Večerašnja zabava, brzi koloplet pisama koje narod od srca voli, bila je odlična glazbena kulisa litnjem Splitu. A i uvertira za pučku feštu kakvu grad pod Marjanom, istinski ljubitelj dobrih tuluma, odavno doživio nije. Odbrojavanje počinje...

 

Izvor: Slobodna Dalmacija

Vijesti i najave

  • 1
  • 2
  • 3