image image image image
Turneja hrvatskog Sinatre Đorđi Peruzović na velikoj turneji po staračkim domovima  
Klapski spektakl “Ne damo te, pismo naša” začinit će najbolji tamburaši Regionalno postaje nacionalno  
NE DAMO TE PISMO NAŠA 2012. Klapski spektakl Ne damo te pismo naša koji je u proteklih šest godina na splitskom stadionu u Poljudu okupio više od 100.000 ljudi, ove godine dobiva pojačanje.    
Trio gušt umisto govorancije izabra dobru pismu, srdele i vino Veliki slavljenički koncert na Starom placu 19. srpnja s početkom u 20.30 sati                  

Klapski spektakl “Ne damo te, pismo naša” začinit će najbolji tamburaši

 

Regionalno postaje nacionalno

Klapski spektakl “Ne damo te, pismo naša”, koji je u proteklih šest godina na splitskom stadionu u Poljudu okupio više od 100.000 ljudi, ove godine dobiva pojačanje. Na koncertu dogovorenom za 2. rujna, u 20 sati, najboljim dalmatinskim klapama priključit će se i najbolji tamburaši, čime će glazbeni projekt od regionalnog postati nacionalni.

- Uz pomoć 24 radijske postaje birali smo najbolje dalmatinske klape i tako po ukusu publike odlučili da ove godine na Poljudu pjevaju “Bunari”, “Kumpanji”, “Sinj”, “Cambi – Split”, “HRM” i šibenska “Maslina”, koja je začetnik klapskog spektakla na Poljudu - kazao je organizator Ivica Bubalo iz tvrtke “Picaferaj”. Klapski će program svojim nastupom obogatiti “Najbolji hrvatski tamburaši” (bivši “Zlatni dukati”) i “Gazde”.

- Tamburaši će izvesti deset najpopularnijih skladbi iz njihova glazbenog izričaja, a već smo načelno dogovorili da nakon splitskog koncerta, sve ponovimo i u Osijeku -dodao je Bubalo, najavljujući iznimnu glazbenu produkciju uz angažman domaćih, splitskih snaga.

Ulaznice od danas u prodaji

Prodaja ulaznica koje, kao i lani, ostaju po cijeni od 50 kuna, počinje od danas na sljedećim punktovima:
SPLIT: PC Joker, CD shop Dancing Bear, robna kuća Robot Split 3;
SOLIN: caffe bar Dvije palme;
KAŠTELA: caffe bar Tin;
TROGIR: turistička agencija Atlas Trogir;
OMIŠ: turistička agencija Radmanove mlinice;
SINJ: knjižara Axel. Prodaja će se odvijati i preko sustava Eventim.hr.

Vijesti i najave

  • 1
  • 2
  • 3