Nezadovoljstva nakon  jučerašnjeg poništenja natječaja za organizaciju Splitskog festivala, ne prestaju. Nakon reakcije Nenada Ninčevića, koji je  rekao kako je bio gotovo siguran da će Vijeće TZ Splita pronaći model kako da ga kao jedinog kandidata eliminiraju, sa svojim nam se reakcijama javio i menadžer Ivica Bubalo.

 

"Svoj su sud donijeli mnogo ranije"

- Eto, sad se i pokazalo zašto sam cijelo vrijeme govorio kako ljudima iz Turističke zajednice Grada Splita neću prezentirati svoj program jer znam da oni o toj materiji ne znaju ništa. I da su svoj sud donijeli mnogo ranije. Prije četiri godine prijavio sam se na natječaj za koncesionara ‘’Splita’’, a sad sam unaprijed znao da ne treba. Sve sam to savjetovao i Neni Ninčeviću - kaže Bubalo, te dodaje:

- Znao sam da je puno pametnije ne odavati svoje vizije. Oni će ih i tako samo pokupiti I kasnije svojatati. Pa pogledajte samo kakav je to natječaj! Sve su ponude otvorene prije sastanka komisije, a zna se da je to kažnjivo. Kako je moguće da se u novinama pojavljuju detalji ponuda i da svaki natjecatelj za pojedine manifestacije I prije komisije zna što su ponudili protukandidati? To je lakrdija! - ljuti se splitski menadžer.

No, neće se, kaže nam, stati na ovome. Idućeg se tjedna u Splitu organizira forum na temu ‘’Splitski festival’’ , na koji će se pozvati svi ljudi iz struke: glazbenici, pjevači, nekadašnji organizatori Splitskog festivala poput Josipa Miroševića i Ivice Pavičića.

 

Glazbenici organiziraju forum

- Pozvat ćemo ljude iz Turističke zajednice, novinare i svakako našeg gradonačelnika Ivana Kureta kojeg želimo pitati vidi li on što se radi I  prepoznaje li sukobe interesa kojih ima i u Turističkoj zajednici - ističe Bubalo.

Raspričali su se kaže, svi ti koji misle da mogu ugasiti instituciju Splitskog festivala tek tako, okruglim stolovima.

- Pa eto kad već hoće, mi ćemo im darovati jedan ogromni okrugli stol na kojem ćemo im reći sve što mislimo. – zaključio je na kraju Bubalo.

 

Izvor: Dalmacijanews.com