Najnovije zagrebačko ludilo i rješenje!!!!!!!!!!!

Upravo ovih dana zagrebački mediji prenose vijest (netko javi-svi prihvate) kako su Jacques Houdek i Ivana Kindl proglašeni naj.... godine?

E Bože to može podnijeti papir samo u Hrvata!!!

Dakle dvoje izvođača koji zajedno - zajedno u bilo kojem gradu (Splitu - Zadru - Puli, itd.) uz propagandu koju inače imaju Gibo, Seve i Oliver za svoje koncerte, NE MOGU prodati više od 100 ulaznica!!! NEMA ŠANSE!!! Sorry - Puno sam reka!!!

Ako je mjerilo uspiješnosti i popularnosti PUBLIKA, a to svi znamo da je, tko je onda tu lud!!!

 

Celin Dion, Tina Turner, Madonna, Elton John, Tom Jones, Beyonce, Shakira, Bon Jovi, Mišo Kovač, Gibonni, Severina, Oliver, Halid Bešlič, Zdravko Čolić, Đorđe Balašević ... e šta im je ZAJEDNIČKO? Svak ima svoju publiku, što potvrđuju pune dvorane i stadioni!!!

 

E a njih dvoje (stvarno sam široke ruke) - ne mogu ZAJEDNO PRODAT I PODILIT 100 ULAZNICA!!!

Ako me netko želi pitat šta imam protiv njih (i ostalih iz Zagrebačke škole jaukanja) kažem da nemam ništa ali NE MOGU I NE SMIJU NA NACIONALNU TELEVIZIJU, jer to je PREVARA zbog koje naša muzika je tamo gdje sad je.

Bitno je plasirat - SAMO ONO ŠTO NAROD NEČE.

 

Zar Vam zadnja Dora (bože sačuvaj šta je to?) nije otvorila oči! Dočim je netko sa vrha HTV-a kontrolira glasove publike (i Kostadinova) - sve što su napravili (a bilo je gadljivo) da Houdek pobijedi. NIJE PROŠLO - NO PASARA!!!! NAROD JE HTIO DRUGAČIJE!!! Da nije bilo kontrole tko bi živio do Eurovizije od Kostadinova, a on što nas više ukopa to bude više nagrađen!!! Pa ti sad budi pametan!!
p.s.: Pitanje Aci: Čovječe pa imaš li magnetoskop??? To se odnosi na tebe kao voditelja

E, a gdje je rješenje zagrebačkog ludila (pitaju me). E pa evo ga!

S obzirom da ne postoji kompozitor (ne postoji), koji može njima napisat pjesmu, a da postane hit (nemaju duše, a to se ne može ni kupit ni naučit)

PREDLAŽEM: Svi nek idu pjevat u gradske zborove, klape, kulturna društva, crkvu, itd., jer mnogi od njih stvarno odlično pjevaju, ali tu nema duše, nema emocija, špirita, pa nema, pa nema. I nek odu sa HTV-a. NEKA IH BANDIČ SVE UDOMI! Fala mu za sve što je napravia ali to je ništa u odnosu na to da ih sve udomi i spasi našu hrvatsku glazbu!

Pa dajte ondaa onima kod kojih se i čuje i vidi da su ono što ameri kažu "Somebody on the stage" - imaju špirita, emocija i duše: Lidija Bačić, Ivana Kovač, Martine Thomas, Sementa Rajhard, Luka Nižetić, Marko Tolja, Ivan Zak, Zorica Andrijašević, Žanamari Lalić, Renata Sabljak, Ella Dvornik i ...

Da se ludilo nastavlja je upravo ogromna reklama za tzv. pjesmu godine od Lee Dekleve i TBF-a. Pjesma se u par miseci prodala u par stotina komada i nakon četiri miseca izlaska možete je kupiti za TRI KUNE???? Pola dolara??? 1/3 Eura!!!! Da se radila i prodavala za Guinessov rekord......sramota je!!!

Ma ni za TRI KUNE, narod neče, pa neče i neče!!! A netko je proglasi pjesmom mjeseca, godine???

Možda je ipak to UMJETNOST pa je ja ne razumin!?!!

Ipak ako sam išta naučio u ovih 30 godina, naučio sam da se uvijek ispod svakog neuspijeha stavlja spasonosna riječ: To je umijetnost i to malo ljudi razumije!!

Upravo obrnuto. DIJELA SVIH VRHUNSKIH UMIJETNIKA IMAJU NAJVEČU CIJENU, POSJET, PRIZNANJA!

E SAD, U NAS HRVATA  UMJETNOST = HTV, I ZATO JESMO GDJE JESMO !!!!!!!!!!!!!!!! A TO JE U TRI PM…..